• Hovedside-Slidesow-4c
  • Hovedside-Slidesow-3c
  • Hovedside-Slidesow-2c
  • Hovedside-Slidesow-1c

Påmeldingsskjema

Takk for at du vil melde deg på et studie hos Active Education!

For at vi skal kunne håndtere din søknad trenger vi litt informasjon fra deg. Fyll derfor inn skjemaet nedenfor så presis og fullstendig du kan. All informasjon vi ber om er nødvendig med hensyn til din egen sikkerhet, videre søknadsprosess, både hos Høgskolen i Hedmark, eventuelle visumsøknader osv. Vi vil naturligvis behandle dette konfidensielt.

Det kan hende vi trenger mer informasjon fra deg underveis. Vær derfor sikker på at du har oppgitt riktig telefonnummer og e-postadresse slik at vi raskt har mulighet til å kontakte deg. Det er også fint om du fyller inn ditt navn etc slik du vil at det skal stå på brev fra oss etc, altså navn og adresse med stor forbokstav, både på deg selv og nærmeste pårørende.

Personalia

Adresseinformasjon

Studievalg

Pårørendeinformasjon

Innsending av søknad

NB: før du sender inn søknaden ber vi deg sette deg inn i våre studievilkår og bekrefte dette. Vi anbefaler at du laster ned vilkårene til din datamaskin. Trykk på Vilkår-knappen nedenfor.

Her kan du skrive inn en kommentar hvis du har øvrige spørsmål til våre studier. Du finner likevel alt du trenger å vite på våre nettsider under menyen "Info" og ellers på siden vår.
Til toppen